Οι «Βάκχες» του Ευριπίδη στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

– Μια παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, σε σκηνοθεσία της Νικαίτης Κοντούρη

Μια εξαιρετικά σημαντική στιγμή για το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων και την πόλη μας αποτελεί η επίσημη ανακοίνωση του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για την ένταξη στο φετινό του πρόγραμμα της αρχαίας τραγωδίας «Βάκχες» του Ευριπίδη, μια παραγωγή του Δημοτικού μας Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη.

Με την ένταξη του έργου στο Ελληνικό Φεστιβάλ απέδωσε καρπούς μια μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και αρκετούς μήνες από τη Νικαίτη Κοντούρη, τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων και την Καλλιτεχνική Διευθύντρια, Ελένη Δημοπούλου.

Οι «Βάκχες» είναι η μοναδική σωζόµενη τραγωδία στην οποία ο θεός Διόνυσος συμμετέχει ως δραματικό πρόσωπο.

Στο έργο, το πέρασµα του θεού από τη Θήβα διαταράσσει τις ισορροπίες και τις συμπεριφορές και καταλήγει στην υπέρβαση των ανθρώπινων ορίων. Οι γυναίκες έχουν εγκαταλείψει την πόλη και έχουν καταφύγει ως µαινάδες στον Κιθαιρώνα. Ο βασιλιάς Πενθέας αποφασίζει να στραφεί εναντίον τους και να επιβάλει την τάξη, φυλακίζει τον θεό, αλλά, καθώς κυριεύεται από αυτόν, οδηγείται σταδιακά στην καταστροφή.

«Τελετουργία της συγκίνησης, του συναισθήματος, του µένους και του παραλόγου μπορούν να χαρακτηριστούν οι Βάκχες του Ευριπίδη». Η Νικαίτη Κοντούρη τοποθετεί µε αυτά τα λόγια τη σκηνοθετική της ματιά στην ανεξάντλητη αυτή τραγωδία, που παραμένει πάντα ανοιχτή σε νέες προσεγγίσεις και αναγνώσεις.

Στο πρωταγωνιστικό δίδυμο, ο Άκης Σακελλαρίου ερμηνεύει τον Διόνυσο και ο Νίκος Κουρής τον Πενθέα, ενώ τον θίασο συμπληρώνουν εξαιρετικοί ηθοποιοί: Φιλαρέτη Κοµνηνού (Αγαύη), Στέλιος Μάινας (Κάδµος), Θέµης Πάνου (Φρουρός, Αγγελιοφόρος), Ιωάννα Παππά (Τειρεσίας), Ρηνιώ Κυριαζή (Αγγελιοφόρος, Κορυφαία) κ.ά.

Οι συντελεστές της παράστασης:

Μετάφραση: Γιώργος Χειµωνάς.

Σκηνοθεσία: Νικαίτη Κοντούρη.

Δραµατουργία: Μάνος Λαµπράκης.

Σκηνικά – Κοστούµια: Ελένη Μανωλοπούλου.

Μουσική: Γιώργος Πούλιος.

Φωνητική προετοιµασία – Μουσική διδασκαλία: Ανρί Κεργκοµάρ.

Χορογραφία: Ερµής Μαλκότσης.

Φωτισµοί: Λευτέρης Παυλόπουλος.

Α’ βοηθός σκηνοθέτη: Θάλεια Γρίβα.

Β’ βοηθός σκηνοθέτη: Ελένη Μολέσκη.

Βοηθός σκηνογράφου – ενδυµατολόγου: Κατερίνα Κανελλοπούλου.

Διεύθυνση παραγωγής: Κατερίνα Διακουµοπούλου.

Παίζουν: Άκης Σακελλαρίου (Διόνυσος), Νίκος Κουρής (Πενθέας), Φιλαρέτη Κοµνηνού (Αγαύη), Ιωάννα Παππά (Τειρεσίας), Στέλιος Μάινας (Κάδµος), Θέµης Πάνου (Φρουρός,, Αγγελιόφορος Β΄), Ρηνιώ Κυριαζή (Αγγελιοφόρος Α΄) • Χορός Θάλεια Γρίβα, Ελένη Μολέσκη, Ρηνιώ Κυριαζή, έξι ακόµα ηθοποιοί και δύο µουσικοί.

 

 


Επεκτείνεται η αναστολή λειτουργίας σεμιναρίων και δράσεων του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Τo ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, στo πλαίσιo των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, επεκτείνει την αναστολή λειτουργίας όλων των εργαστηρίων και των σεμιναρίων που υλοποιεί στις αίθουσες του Καμπερείου, καθώς και των δράσεων του (παραστάσεις, εκδηλώσεις).

Η απόφαση, ισχύει μέχρι και την Κυριακή 26 Απριλίου, οπότε και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης.

Επιπλέον για τους πολίτες που χρειάζεται να έρθουν σε επαφή με τις υπηρεσίες του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, μπορούν να επικοινωνήσουν είτε μέσω e-mail, είτε τηλεφωνικά.

Στοιχεία επικοινωνίας:

email: diperiftheat@ioannina.gr

Τηλέφωνο: 2651025670.

 

 

 

 

 


Αναβολή εργαστηρίων και σεμιναρίων του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Τo ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων Υγείας και Παιδείας, για κλείσιμο όλων των εκπαιδευτικών δομών, προχωρά, στην αναβολή όλων των εργαστηρίων και των σεμιναρίων που υλοποιεί στις αίθουσες του Καμπερείου.

Η απόφαση αναβολής των εργαστηρίων και των σεμιναρίων, ισχύει μέχρι και τις 31 Μαρτίου, οπότε και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης.

 


Ακύρωση παραστάσεων από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Τo ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις εξελίξεις σε όλη τη χώρα, για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού και θέλοντας να συμβάλει στην προστασία της δημόσιας υγείας, αποφάσισε, την ακύρωση όλων των παραστάσεων και δράσεων που είχε προγραμματίσει, για τον μήνα Μάρτιο.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μετά από εισήγηση της Προέδρου κ. Χριστίνας Κωτσαντή, στη συνεδρίαση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας 9/3.

Η ακύρωση των παραστάσεων ισχύει από 11 μέχρι 31 Μαρτίου, οπότε και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης.


Ο «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεώργιου Βιζυηνού, για γυμνάσια – λύκεια και για το κοινό

Τo ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών και η θεατρική ομάδα «ΠΑΠΑΛΑΝΓΚΙ», ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια παράσταση του έργου του Γ. Βιζυηνού, «Ο Μοσκώβ-Σελήμ», η οποία τον Μάρτιο κάνει πρεμιέρα στο «Καμπέρειο» Θέατρο.

Αντλώντας υλικό και από την κοινή παράδοση των βαλκανικών λαών, η ομάδα των ηθοποιών μας μεταφέρει, με ευφάνταστο τρόπο, στην πολυπολιτισμική Θράκη και στην ταραγμένη ιστορία του 19ου αιώνα, συνδέοντας το χθες με το σήμερα.

Το έργο «Ο Μοσκώβ-Σελήμ» παρουσιάζεται, στο Καμπέρειο Θέατρο, με τις παραστάσεις να αρχίζουν την Πέμπτη 19 Μαρτίου, για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Ηπείρου (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας), αλλά και για το κοινό.

Λίγα λόγια για την παράσταση: Μια παρέα φίλων στις διακοπές, αφήνει τα κινητά τηλέφωνα και ανακαλύπτει το διήγημα «Ο Μοσκώβ-Σελήμ». Τυχαία ή όχι, παρασύρεται από την ανάγνωση και αποφασίζει να το ζωντανέψει με ό,τι μέσο διαθέτει. Είναι, όμως, η φαντασία πιο δυνατή από την τεχνολογία; Και μπορεί ο λόγος και οι εικόνες που γεννάει να νικήσουν τις οθόνες;

Ο Μοσκώβ-Σελήμ του Γ. Βιζυηνού, το αριστούργημα αυτό της νεοελληνικής λογοτεχνίας, αποτελεί έναν ύμνο στη φιλία των ανθρώπων και των λαών. Ο Μοσκώβ-Σελήμ, που αφηγείται την ιστορία του σε έναν Έλληνα (τον συγγραφέα;) είναι ένας Τούρκος στρατιώτης, που μετά την αιχμαλωσία του σε κάποιον από τους ρωσο-τουρκικούς πολέμους, επιθυμεί να «γίνει» Ρώσος.

Ταυτοχρόνως, το αφήγημα του Βιζυηνού, ίσως, είναι η πρώτη ιστορία ενός περιστατικού «bullying» της λογοτεχνίας μας: χωρίς να γνωρίζουν τι πέρασε στη ζωή του, όλοι θεωρούν «τρελό» τον Μοσκώβ – Σελήμ. Έτσι, μέσα από την διήγηση των περιπετειών του ήρωά του, ο συγγραφέας μας καλεί να ανακαλύψουμε τον Άλλον δίπλα μας και, τελικά, να κατανοήσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

Η παράσταση επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και έλαβε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στο διαγωνιστικό Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου της Πρίστινα, Κόσοβο 2019, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Η παράσταση έχει αναρτηθεί στο site του Υπουργείου Παιδείας με τις προτεινόμενες παραστάσεις http://edu-gate.minedu.gov.gr/

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Τάσος Αγγελόπουλος.

Δραματουργική επεξεργασία: Παναγιώτα Κωνσταντινάκου.

Σκηνικά-Κοστούμια-Σκηνικά-Αντικείμενα: Ματίνα Μέγκλα.

Κίνηση: Γιάννα Μελλά.

Μουσική: Διαμαντής Αδαμαντίδης.

Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή.

Παίζουν: Γιάννης Κοντός, Μαρία Κωνσταντά, Έλλη Σαρρή, Χρήστος Τσαβλίδης.

Για τα σχολεία, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 10.00 π.μ. και στις 12.00 μ.μ (Διάρκεια: 60’) και κάθε Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή στις 19.00 για το κοινό.

Πληροφορίες για σχολεία: 2651025670 (ώρες: 9.00 – 14.00).

Τιμές εισιτηρίων για το κοινό: 10 ευρώ (κανονικό) – 7 ευρώ (μειωμένο για πολύτεκνους, φοιτητές, άνω των 65, στρατευμένους) – δωρεάν για ΑμεΑ και ανέργους.


23.000 μαθητές και 115 παραστάσεις σε Γιάννενα και Πάτρα για το έργο «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα»

«Αύριο δεν θα πάμε στο σχολείο… δεν θα ξυπνήσουμε νωρίς και δεν θα μας μαλώσει κανείς που αργήσαμε. Μετά από 115 παραστάσεις το σχολείο τελείωσε κι ο Μιμάκης, ο Χαμωλιάς, η Πρινολά, ο Δακρυτζίκος, ο κ.Σκαμβουράς και ο Μέλιος θα κοιμηθούν στα σπίτια τους και θα ξυπνήσουν εκεί…».

Το αριστούργημα του συγγραφέα Μενέλαου Λουντέμη, «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα», που «μάγεψε» γενιές και γενιές, ολοκλήρωσε το ταξίδι του σε Γιάννενα και Πάτρα, με έναν πραγματικά εντυπωσιακό απολογισμό, για έργο της Παιδικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.

Πάνω από 23.000 μαθητές και εκπαιδευτικοί, απόλαυσαν τις 115 παραστάσεις στις δυο πόλεις, με περισσότερους από 13.100 μαθητές και εκπαιδευτικούς να γεμίζουν καθημερινά τις 55 παραστάσεις που δόθηκαν στα Γιάννενα, στο «Καμπέρειο» Θέατρο και στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών.

Τα ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων και Πάτρας, ευχαριστούν θερμά όλους τους συντελεστές και συνεργάτες της εκπληκτικής παράστασης που πρόσφερε μοναδικές και συγκινητικές στιγμές σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και στο κοινό των δύο πόλεων.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Μαίρη Ανδρέου

Θεατρική Διασκευή: Γιάννης Ρήγας

Σκηνικά: Ευαγγελία Κιρκινέ

Πρωτότυπη μουσική: Κλέων Αντωνίου

Κίνηση: Κωνσταντίνα Λάλλου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Κατερίνα Μάγια Ανδριανού

Φωτισμοί: Richard Antony Λούκας.

Τους ρόλους του έργου ερμήνευσαν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Βάσω Ασίκογλου, Αλέξανδρος Ζαφειριάδης, Ευαγγελίνα Καριοφύλλη, Σοφία Μπλέτσου, Μιχάλης Παπαδημητρίου, Χρήστος Τσιώτας.


Στη Θεσσαλονίκη το έργο «Μαμά! Το δωμάτιο των θαυμάτων»

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων παρουσιάζει σε πανελλήνια πρώτη παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη στο «Θέατρο Τ» το νέο νεοελληνικό έργο «Μαμά! Το δωμάτιο των θαυμάτων», της Ελένης Ευθυμίου και της Σοφίας Ευτυχιάδου σε σκηνοθεσία της Ελένης Ευθυμίου.

Μαμά! Το δωμάτιο των θαυμάτων: ένα έργο φόρος τιμής στη μητρότητα και το μυστήριο της ζωής. Τρεις γυναίκες. Τρεις διαφορετικές γενιές. Που τις ενώνει ένας ομφάλιος λώρος. Μια παράσταση για τη ζωή, που «συμβαίνει όταν άλλα προγραμμάτιζες εσύ», για την προσμονή, τον φόβο ή και την άρνηση της μητρότητας. Για μαμάδες που τα κατάφεραν και μαμάδες που δεν τα κατάφεραν. Για λάθη, λάθη, λάθη και χαρές. Μεγάλες χαρές. Για μαμάδες χταπόδια, που τα καταφέρνουν όλα, αν και με …δύο πόδια. Για την εκ νέου γέννηση του εαυτού μέσα από τη μητρότητα. Για μητέρες που έγιναν μητέρες στη μαμά τους. Για κόρες που έγιναν οι μάνες τους. Για την απώλεια. Της μάνας. Για έναν κόσμο χωρίς τη μαμά. Για μήτρες-δώρα. Και για μήτρες-φυλακές. Για αυτόν τον ομφάλιο λώρο που δένει, ξεδένει, κόβεται, γίνεται καλώδιο υπολογιστή, τηλεφώνου ή οξυγόνου. Για αυτόν τον ομφάλιο λώρο που μοιραζόμαστε όλοι/όλες. Γιατί, εάν κάτι μας συνδέει, είναι ότι όλοι/όλες κάποια στιγμή πρωταγωνιστήσαμε σε μια γέννα. Μαμά! Το δωμάτιο των θαυμάτων: εν τέλει ένα έργο για τη γραμμή της ζωής: «Σε συνεχίζω, περπατάω στη γραμμή που άφησες μισή, σε συνεχίζω ναι, εγώ – εσύ…».

Πρόκειται για μια παραγγελία του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, που στηρίζει, με αυτόν τον τρόπο, την παραγωγή νέων νεοελληνικών κειμένων, αναδεικνύοντας νέες συγγραφικές φωνές, συμμετέχοντας ενεργά στον εμπλουτισμό και την εξέλιξη της νεοελληνικής δραματουργίας στη χώρα μας και ανοίγοντας νέους δρόμους στην υπόθεση νεοελληνικό έργο.

Ταυτότητα παράστασης

Μαμά! Το δωμάτιο των θαυμάτων, της Σοφίας Ευτυχιάδου και της Ελένης Ευθυμίου.

Σύλληψη – Ιδέα: Ελένη Δημοπούλου

Σκηνοθεσία-Μουσική: Ελένη Ευθυμίου

Σκηνικά-Κοστούμια: Ευαγγελία Κιρκινέ

Κίνηση: Τάσος Παπαδόπουλος

Βίντεο: Θανάσης Καφετζής

Παραγωγή Ήχου: Μανόλης Σταματιάδης

Φωτισμοί: Ζωή Μολυβδά Φαμέλη

Κατασκευή Σκηνικού: Άκης Μάστακας

Βοηθός Ενδυματολόγου: Αγγελική Δαρίτση

Βοηθός Σκηνογράφου: Χριστίνα Κατσαρέα.

Παίζουν: Ελένη Δημοπούλου, Χαρά Ζησιμάτου, Σοφία Μπλέτσου.

Στο βίντεο εμφανίζεται η νεαρή Λένια Μιχαηλίδη. Στο τραγούδι «Όταν γίνεις Μάνα» τραγουδούν οι σοπράνο Ειρήνη Δόβα και Ελένη Ευθυμίου. Πιάνο, τρομπέτα και ακορντεόν έπαιξε ο Μανόλης Σταματιάδης. Τσέλο έπαιξε ο Κορνήλιος Σταματιάδης.

Στα τραγούδια της παράστασης ακούγονται οι φωνές των τριών ηθοποιών της παράστασης και της Ελένης Ευθυμίου. Οι φωνές τους ηχογραφήθηκαν στο στούντιο του Παναγιώτη Γκόη.

Ευχαριστούμε πολύ τη Βιτόρια Κωτσάλου για την πολύτιμη συμβολή της στο κείμενο και στο νανούρισμα της παράστασης και τους Λεωνίδα Μπακόλα και Κώστα Μανταλιά, για την παραχώρηση εξοπλισμού για την κινηματογράφηση των video της παράστασης.

Ευχαριστούμε το Aristi Resort για την παραχώρηση χώρου για τις ανάγκες των γυρισμάτων του teaser της παράστασης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πρεμιέρα: Πέμπτη 5 Μαρτίου στις 10.00 μ.μ.

Παραστάσεις: Παρασκευή 6/3 (9.30 μ.μ) – Σάββατο 7/3 και Κυριακή 8/3 (7.00 μ.μ. και 9.30 μ.μ), Δευτέρα 9/3 (9.30 μ.μ.) και Τρίτη 10/3 (9.30 μ.μ.).

Διάρκεια: 80’

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ (κανονικό), 10 ευρώ (μαθητές, φοιτητές, στρατευμένοι, πολύτεκνοι, ΑμεΑ, άνω των 65 ετών), 7 ευρώ άνεργοι.

Πωλήσεις εισιτηρίων – Πληροφορίες: Θέατρο Τ – Θεσσαλονίκη. Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16. E-mail: theatrotaf@gmail.com

Κρατήσεις: Τηλ: 6948202250 (κα. Ελένη Δημοπούλου) και στο 2310-854333.

 


Τρεις τελευταίες παραστάσεις για τη «Νόρα», του Ίψεν

Η «Νόρα» του Ίψεν, σε σκηνοθεσία Μαρίας Μαγκανάρη, το εξαιρετικό έργο που εντυπωσιάζει το κοινό της πόλης, παρουσιάζεται για τρεις τελευταίες παραστάσεις «Καμπέρειο» Θέατρο.

Η παράσταση που φέτος τον χειμώνα ανεβαίνει με επιτυχία από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, συνεχίζεται για τελευταία εβδομάδα, με τρεις παραστάσεις που θα δοθούν την Πέμπτη 27, την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, με ώρα έναρξης τις 9.00 μ.μ.

Μετάφραση: Γιώργος Σκεύας

Σκηνοθεσία: Μαρία Μαγκανάρη

Συνεργάτις δραματουργός: Σοφία Ευτυχιάδου

Σκηνικά-κοστούμια: Ευαγγελία Κιρκινέ

Μουσική: Τατιάνα Ζωγράφου

Φωτισμοί-βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Γοζαδίνου

Παίζουν: Βίκυ Κατσίκα (Νόρα), Γιωργής Τσαμπουράκης (Τόρβαλντ), Γιάννης Κοντός (Ρανκ), Χαρά Ζησιμάτου (Λίντε), Βαγγέλης Χατζηνικολάου (Γκρόγκσταντ), Ελένη Δημοπούλου (Άννα).

Τσέλο επί σκηνής: Ανδρομάχη Βαλαή.

Ενορχήστρωση – μεταγραφή: Θωμάς Κοντογεώργης

Στην ηχογραφημένη μουσική παίζουν: Βαγγέλης Ζωγράφος (κοντραμπάσο), Πάνος Κανελλόπουλος (μαντολίνο), Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο), Μιχάλης Πορφύρης (βιολοντσέλο).

Μίξη – ηχογράφηση: Νίκος Πλατύραχος

Χριστουγεννιάτικη μουσική: Διασκευή του Das Perlenhalsbnand Nr. 1

Cry me a river: Words and music by Arthur Hamilton.

Φωτογραφία: Δημήτρης Κατσάνος.

 

Πληροφορίες – κρατήσεις: 6955998405 (κα. Μαρία Κεβρεκίδου) και 2651025670 (ώρες γραφείου).

Παραστάσεις: Πέμπτη (9.00 μ.μ.), Παρασκευή (9.00 μ.μ.), Σάββατο (9.00 μ.μ.) Πωλήσεις εισιτηρίων: Viva.gr (https://www.viva.gr/…/kampereio-idry…/nora-tou-henrik-ibsen/) και στα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων (Παπάζογλου 5, Αρχοντικό Πυρσινέλλα, 9.00 π.μ.– 14.30).

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (κανονικό), 7 ευρώ (μαθητές, φοιτητές, στρατευμένοι, πολύτεκνοι και άτομα άνω των 65 ετών), 3 ευρώ (Κάτοχοι κάρτας ανεργίας και ΑμεΑ).

Ομαδικά εισιτήρια (άνω των 20) για Φορείς, Συλλόγους και Σωματεία: 7 ευρώ.


Παρατείνεται η πρόσκληση για τη συνεργασία με λογιστή

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων, ανακοινώνει πως παρατείνεται μέχρι την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, η πρόσκληση για ανάθεση της «Λογιστικής επίβλεψης – υποστήριξης του διπλογραφικού λογιστικού συστήματος για το έτος 2020 και έκδοση των Οικονομικών Καταστάσεων Χρήσης 2020 και υποβολή φορολογίας εισοδήματος χρήσης έτους 2020 του Ν.Π.Ι.Δ. “Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων”».

Η παράταση δίνεται από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, λόγω μειωμένου ενδιαφέροντος, για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης, αλλά και εξαιτίας τυπογραφικού λάθους που υπήρξε στην πρώτη πρόσκληση.

Η αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και της ανάλογης προσφοράς από τους ενδιαφερόμενους, πρέπει να γίνει μέχρι την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, στις 2.00 μ.μ. στα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ (Παπάζογλου 5, 2ος όροφος, Αρχοντικό Πυρσινέλλα).

Περισσότερες πληροφορίες: 2651025670, ώρες γραφείου.